השאוות ביטוחי בריאות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

06/10/2005 | 16:37 | מאת: אבי

היכן אוכל למצוא מאמרים על השוואת ביטוחי בריאות מעבר לקופות החולים?

08/10/2005 | 09:40 | מאת: אייל קרמר

שלום אבי, אני מניח שאתה שואל לגבי ביטוחי בריאות פרטיים של חברות הביטוח השונות. לצערי, אין אתר אליו אוכל להפנות אותך, מה עוד שהביטוחים האלה הם דינמיים ומשתנים מעת לעת (בד"כ הרחבות שונות ושיפורים לטובת המבוטח). אני מציע לך לפנות לסוכן ביטוח מורשה ולהתייעץ איתו. מעבר לכך תוכל להכנס לאתרי האינטרנט של חברות הביטוח המובילות (כלל, הראל, הפניקס, מנורה) ולקרוא שם את תנאי פוליסות הבריאות שהן מציעות. שנה טובה וגמר חתימה טובה.

18/10/2005 | 19:33 | מאת: יריב אבני

אבי שלום. אין אתר המרכז אינפורמציה אובייקטיבית שכזו. כל חברת ביטוח מוציאה השוואות שיווקיות לסוכניה, ע"מ שיוכלו להתמודד מול המתחרים. בסופו של דבר המוצרים דומים פחות או יותר. בחר לך סוכן מקצועי, וערוך באמצעותו ביטוח באחת מהחברות הגדולות בתחום, תוך שימת דגש להימצאות הכיסויים החשובים, ניתוחים בארץ ובחו"ל, השתלות, תרופות. בהצלחה יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל