ניתוח להסת גידול שפיר מזרועו של בני

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

26/09/2005 | 22:02 | מאת: ziad

בני נפל ונשברה לו היד באפריל 2005 צולם הוחזר הביתה ללא שום טיפול . ביקור חוזר לאחר חודש וחצי. הסתכלו בצילומי רנטגן ועוד ביקור בעוד כ חודש וזה המשיך ואני מרגיש שזרוע בני מתפוצצת בצילום אחרון נעשה לו פיופסיה הייה גידול שפיר. השאלה למה לקח להם המון זמן והגידול הייה מוחשי ומורגש . בסוף בחרתי רופא שמומחא להסרת גידולים מסוג כזה. כשפניתי לרופא סירב לתת לי התחיבות.הודיע לי שכללית לו נותנת לב"ח דנה לילדים התחיבויות כאלה נא עזרו לי איך מסיגים התחיבות ולמי פונים אשמח לעזרתכם

29/09/2005 | 10:06 | מאת: לזיאד

נסה לשאול כאן - http://www.starmed.co.il/Forum/28

01/10/2005 | 16:16 | מאת: יריב אבני

ziad שלום. ביטוח בריאות פרטי בחברת ביטוח יש לך? האם ברשותך שב"ן כלשהו ( "משלים"..., מכבי מגן, וכו...)?

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל