ביטוח בריאות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

22/08/2005 | 21:44 | מאת: פיני

על איזה נושאים כדאי לשים לב בבואי לרכוש ביטוח בריאות כתוספת לביטח משליםבקופה. נתקלתי בכל מיני פוליסות ואני חושש . שחברות ביטוח ישמחו לבטח אותי אבל ימצאו 100 סיבות לא לשלם את מה שמגיעה.

27/08/2005 | 14:36 | מאת: יריב אבני

פיני שלום. עליך לשים לב בבחירה נכונה של הנושאים הבאים: 1. כיסוי ניתוחים מלא בארץ ובחו"ל . 2. תרופות שלא בסל - כיסוי של מיליון ש"ח. 3. השתלות איברים- כיסוי ללא תקרה. 4. סוכן ביטוח מקצועי אשר ילווה אותך לאורך זמן. כל עוד הצהרת נכון ובמלואה על הצהרת הבריאות עליה נדרשים לחתום, וכל עוד אתה בריא לחלוטין, לא אמורה להיות לך כל בעיה בתביעה ואישורה מול חברת הביטוח, וזאת בהנחה שהובהר לך והבנת היטב כיצד פועל הכיסוי ומהם מגבלותיו. בבברכה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל