ביטוח "אתגרי"?

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

08/08/2005 | 10:04 | מאת: אסף

שלום, אני נוסע לתאילנד ל-3 שבועות, בעיקר לקניות בבנגקוק ולשכב על החוף באיים, אבל בנוסף אני מתכוון לעשות טיול ג'יפים של 3 ימים בצפון תאילנד. האם טיול ג'יפים נחשב "ספורט אתגרי" וצריך לעשות ביטוח לספורט אתגרי? האם שנירקול בים נחשב ספורט אתגרי? תודה מראש, אסף

13/08/2005 | 03:27 | מאת: אייל קרמר

שלום אסף, ג'יפים (טיול שגרתי ולא פריז-דאקר) ושנירקול אינם ספורט אתגרי. ספורט אתגרי הוא ספורט בד"כ מתמשך שיש בצידו מאמץ רב ו/או סיכונים יוצאי דופן כמו למשל צניחות, טיפוסי הרים, סנפלינג, בנג'י, שיט נהרות גועשים, צלילות לעומק רב וכו'. התחום הוא יחסית אפור ברמות כאלה ואחרות, ואיני חושב שקפיצת בנג'י אחת נופלת בתחום האתגרי. בכל מקרה עפ"י התיאור שלך, אתה יכול לנסוע בשקט.

15/08/2005 | 20:11 | מאת: יריב אבני

אסף שלום. לטעמי שנירקול וטיול ג'יפים אינם ספורט אתגרי אבל...... למען הסר ספק, הייתי מיידע את חברת הביטוח י אני מתכוון לעשות זאת, ובכך בעצם "להעביר את הכדור לידיים שלה", אם חברת הביטוח תחשוב כי מדובר בספורט אתגרי היא תעדכן אותך באופן בו היא מתייחסת לנושא מבחינת הפרמיה והכיסוי. עדיף ליסוע בראש שקט ולמנוע אי הבנות מיותרות. נסיעה הנה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל