ביטוח נסיעות לחול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

14/07/2005 | 19:29 | מאת: צליל

שלום רב אנחנו מעונינים בטיול לאיים הקריביים כלומר בשייט,בעלי עבר ניתוח לב ב11.04 הוא בן 72 .האם הכיסוי בביטוח נסיעות של קופת חולים כללית מספיק. בתודה צליל

14/07/2005 | 22:56 | מאת: יריב אבני

צליל שלום. לא הייתי מסתמך על ביטוח כללי זה. ביטוח זה טוב לאנשים צעירים ובריאים בד"כ. כשיש כבר בעיות רפואיות מומלץ לפנות ישירות למבו\טח ולקבל את התייחסותו לאופן בו הוא מסכים לבטח, לאחר מילוי הצהרת בריאות מפורטת. תוכלי לפנות אליי ישירות ע"מ שאנסה לעזור. שבת שלום יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל