עישון + טיפוס לגבהים טוב או רע ??

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

30/06/2005 | 19:50 | מאת: נינו

שלום, אני בעוד כ שבועיים טס להודו . חבר!! ספר לי!! (אני לא היית בהרצאה) שבהרצאה על הודו המליצו על עישון סגריה 1 בכל יום טיפוס . לשאלתי, מה זו השטות הזו ?! הוא ציין כי יש איזה שהוא שינוי במס' כדוריות הדם אדומות . שאלתי היא האם יש איזה שהוא שינוי אמיתי במספר כדוריות דם אדומות ? והאם זה באמת יכול לסיע בהכלה על הסיפטומים של מחלת גבהיים? ( אני מבקש כי התשובה לא תתרכז בנזקים הברורים של העישון )

01/07/2005 | 08:14 | מאת: יריב אבני

נינו שלום. עליך להפנות השאלה לפורום אחר, אולי לפורום העוסק בעישון/ הפסקתעישון, זהו פורום ביטוח. צר לי אך אין בידי את המידע המבוקש. נסיעה נעימה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל