קדחת דנגי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

26/06/2005 | 13:54 | מאת: motti

שלום. לפני כשנתיים נסעתי לטיול בהודו ובתאילנד. כשהגעתי לאי קופנגן, באותו יום קיבלתי ככל הנראה את קדחת הדנגי שגרמה לי לשבוע שלם של חום גבוה מאוד ואף נזקקתי לאישפוז. כעת אני מתכנן טיול קצר למזרח, שחלק מהשיקולים ליעד הוא שלפי המידע שיש ברשותי, אם אקבל שוב את קדחת הדנגי, אני עלול לקבל זאת בצורה קשה הרבה יותר, עד כדי סכנת חיים של ממש. האם זה נכון? אם כן, האם קיים מיפוי של האזורים בתאילנד או המזרח בכלל שבו קיימת הקדחת? האם יש דרכים להתמגן מפני המחלה? תודה רבה מראש.

28/06/2005 | 19:02 | מאת: יריב אבני

motti שלום. צר לי להבהיר כי אינך בפורום הנכון, עליך לפנות לגורמים הנכונים כגון רופאים העוסקים בתחום, "המטייל" הקשורים לנושא וכו. בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל