ביטוח פרטי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

25/05/2005 | 14:55 | מאת: רפי

אני רוצה לעשות לי ולאשתי ביטוח פרטי להשתלות, ניתוחים (פרטים, בחו"ל וכול') ולתרופות שלא בסל הבריאות. לשנינו יש ביטוחים משלימים: לי בלאומית "ביטוח משלים זהב", ולה ביטוח משלים "שיא" במאוחדת. אני נפגש בשבוע הבא עם סוכן ביטוח בנושא . לאיזה נקודות לשים לב ? אני רוצה לבוא מוכן לפגישה. תודה מראש על התשובות

25/05/2005 | 21:07 | מאת: אייל קרמר

שלום רפי, הנקודות החשובות בביטוח בריאות הן: כל ניתוח בכל מקום בעולם, השתלות בכל העולם ללא תיקרה וכיסוי לתרופות שלא בסל הבריאות. הפרמיות שגובות חברות הביטוח שונות מחברה לחברה וכדאי לך להתייעץ עם סוכן שמייצג יותר מחברה אחת, או להתייעץ עם סוכנים נוספים.

27/05/2005 | 23:06 | מאת: ניר עזריה

היי רפי !!! אם תירצה יעוץ נירחב ומקיף בנושא ביטוחי הבריאות או אפילו סתם הצעה נוספת אתה יכל להשאיר לי את הטלפון שלך במייל ואני יחזור אליך בברכה ניר עזריה יועץ לביטוח רפואי

31/05/2005 | 22:29 | מאת: יריב אבני

רפי שלום. הנקודות הן: 1. כיסוי ניתוחים בארץ ובחו"ל. ללא התניה בחו"ל על כך שאם ניתן לבצע בארץ אזי לא ניתן לבחור בחו"ל. 2. השתלות איברים ללא תקרה להחזרים. 3. תרופות אשר אינן כלולות בסל הבריאות. 4. סוכן ביטוח אשר תתרשם ותוודא כי הוא אמין, מקצועי ורציני. 5. חברת ביטוח מהגדולות ( הראל, מגדל, כלל, פניקס, מנורה) לכל החברות מוצרים טובים.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל