ביטוח רפואי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

05/05/2005 | 16:01 | מאת: שי

שלום אני חבר בקופת חולים מאוחדת ובשרשותי ביטוח משלים "מאוחדת עדיף" בתשלום של 51 ש"ח לרווק. לאחרונה הציעו לי לעבור ל"מאוחדת שיא" בתוספת של 30 ש"ח. מבדיקה של התקנון ראיתי שהכיסוי עבור תרופות שאינם בסל הוא עד 2000 ש"ח לחודש סכום שנראה לי קטן. כאן יש לי מספר שאלות: 1. האם לחברות ביטוח פרטיות יש כיסויים יותר טובים ובאיזה עלות 2. איזה סכום כיסוי נחשב למספק 3. האם יש למישהו המלצה לגבי ביטוח בתודה מראש שי

05/05/2005 | 21:51 | מאת: אייל קרמר

שלום שי, 1) כן. לא כתוכנית בפני עצמה אלא כתוסף לביטוח בריאות, והעלות היא לפי גילך. 2) הסכום המקובל היום במרבית חברות הביטוח הוא 500,000 ש"ח. 3) אם תקליקי על שמי ותשאיר את פרטיך, אדאג שתקבל הצעה ייחודית.

06/05/2005 | 20:39 | מאת: יריב אבני

שי שלום. 1. לחברות הביטוח יש כיסויים רחבים בצורה משמעותית מאלו המוצעים ע"י קופת חולים בכל הנוגע ל"קטסטרופות" ( ניתוחים, תרופות שלא בסל הבריאות, השתלות איברים). 2. אין תשובה למושג סכום כיסוי מספק. הכל תלוי "במזל הרע" של החולה הזקוק לתרופה שכזו. ישנן תרופות שעלותן מגיעה ל 40,000 ש"ח בחודש, ואז גם כיסוי של 500,000 ש"ח כמקובל ברב חברות הביטוח, יספיק לכשנה. כיום לדעתי יש חברת ביטוח אחת בלבד המציעה לרכוש כיסוי תרופות של 1,000,000 ש"ח. 3. לכל חברות הביטוח כיסויים טובים, תוכל לפנות אליי ישירות לצורך קבלת הצעה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל