ממליצה לעבור לקופ"ח מכבי עד ה-15 במאי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

21/04/2005 | 18:28 | מאת: שבורה מקופ"ח מאוחדת

אפשר לעבור לקופ"ח מכבי עד ה-15 במאי ללא תקופת המתנה, כלומר מייד אפשר לקבל את כל זכויות הביטוח המשלים!!!! בחודשים האחרונים ספגתי השפלות ועלבונות מאנשי מפתח בהנהלת קופ"ח מאוחדת. כל מה שרציתי הוא לשלם עבור IVF לילד שלישי כמו במכבי - כ-2000 ש"ח ולא 8000 כפי שנדרשתי. בנוסף, מאוחדת הקופה היחידה שלא מסבסדת עט גונל-אף (מאפשר הזרקה עצמית אך קצת יותר יקר) וגם היחידה שמחלקת אמפולות שקרובות לתאריך פקיעת התוקף. העובדות הנ"ל בשילוב עם היחס שקיבלתי הוכיח זלזול ואטימות כלפי וכלפי כל מי שזקוק לטיפולי פוריות! במקביל למאבק במאוחדת, יצרתי קשר עם בכירים במכבי בנסיון לעבור ללא תקופת המתנה. חשוב לציין שהיחס והרצון לעזור היו אדירים והיה לי ברור שברגע שיתקבל האישור על ביטול תקופת ההמתנה, אעשה כמיטב יכולתי לשכנע כמה שיותר אנשים (מכל הקופות אך בעיקר ממאוחדת שכה איכזבה אותי) לעבור למכבי. אני עוברת למכבי ואשמח בשבילכם ובשביל בני משפחתכם אם תעשו כן! המעבר למכבי משיג שתי מטרות: 1. שיפור בביטוח הרפואי וכיסוי מקסימלי ומיידי של הביטוח המשלים 2. "ענישה" של קופת חולים מאוחדת שהוכיחה שהיא המובילה בזלזול במי שזקוק לשרותיה. אנא הצטרפו אלי ועזרו לי לצרף כמה שיותר אנשים לשורות מכבי! חג שמח, רוית

30/04/2005 | 20:23 | מאת: יריב אבני

שבורה יקרה שלום. לא הייתי "לוקח" אחריות וממליץ על מעבר. אני אמנם חבר מכבי ועד כה לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, אבל זה לא חוכמה עבור איש צעיר ובריא. שמעתי כבר סיפורים רבים אשר לא מחמיאים במיוחד למכבי וגם סיפורים דומים על קופות אחרות. לכל קופה יש יתרונות וחסרונות בתחומים שונים. כנראה שנפלת על חוסר מזל על כך שאת בקופה מאוחדת ושם נתקלת בבעיתיות. אין הדבר אומר כי אם היית במכבי והיית צריכה שרות אחר לא היית נתקלת באותן סוגי בעיות יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל