ביטוח בריאות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/04/2005 | 19:01 | מאת: ענבל

בשוק שפע הצעות של ביטוח בריאות אני מעוניינת בביטוח בריאות למשפחתי מקיף בעלות סבירה היכן הייתה ממליץ

15/04/2005 | 19:12 | מאת: אייל קרמר

שלום ענבל, בביטוח בריאות חשובים 3 מרכיבים עיקריים: כל ניתוח, השתלות בכל העולם ללא תיקרה ותרופות שלא בסל בריאות. מרבית החברות מספקות את הסחורה אבל מצמידות לזה גימיקים שמבלבלים את המבוטחים ועולים כסף רב. ניתן לרכוש גם כיסוי להתייעצויות שלא לקראת ניתוח - בעיני, ממש מיותר (אלא אם אתם צרכני רופאים מושבעים). אם תקליקי על המייל שלי ותשאירי פרטים להתקשרות, אצור איתך קשר ואתן לך הצעות מחיר אטרקטיביות מותאמות למשפחתך. שבת שלום.

15/04/2005 | 22:08 | מאת: ענבל

לפי בדיקתי כל חברות הביטוח משתמשות ברופאים בהסדר לחברת כלל יש רשימה המקיפה ביותר למנורה יש רשימה הרבה יותר מצומצמת עד כמה זה קריטי ענבל

15/04/2005 | 22:35 | מאת: יריב אבני

ענבל שלום, לכל חברת ביטוח תוכנית בריאות. אכן יש שפע של תוכניות, חשוב להקפיד על כיסוי מלא לכל ניתוח בארץ ובחו"ל, השתלות ללא תקרת תקציב ( או מיליון $), ותרופות שלא בסל. עלות ביטוח רפואי למשפחה נעה בין 80 ל 200 ש"ח בממוצע ( זוג + 2 בגילאי 30-40).ניתן להוזיל התוכנית ע"י לקיחת השתתפות עצמית. ניתן לייקר ולהרחיב התוכנית ע"י רכישת כיסויים נוספים כגון " פיצוי בגין מחלה קשה". לכל חברת ביטוח רשימת רופאים משלה. הרבה רופאים יימצאו בהסכם של מספר חברות. לטעמי להראל ולפניקס מבחר הרופאים הרחב ביותר. לעניין חשיבות הרשימה הארוכה, ובכן, ככל שהרשימה ארוכה יותר, האפשרות להתנתח ע"י אחד הרופאים גבוהה יותר ללא צורך בהשתתפות כלשהי בהוצאה. תוכלי לפנות אליי ישירות לצורך קבלת הצעה . יריב

16/04/2005 | 13:55 | מאת: ענבל

יש לי הצעה מחברת מנורה מוזלת שבה כל ניתוח מתחת ל סך 15000 המימון מלא שלי וכל ניתוח מעל 15000 ש"ח ימומן במלואו על כל הסכום על ידי החברה זה נקרא מנורה נטו מה דעתך

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל