ביטוח בריאות לבחורה עם אחוזי נכות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

26/03/2005 | 22:31 | מאת: נטליה

בביטוח לאומי נקבעה לי דרגת אי כושר בשיעור 75% קצבת נכות בשיעור 100% ואחוזי נכות הרפואית בשיעור 40% (הסיבה הפרעות אכילה) האם חברת ביטוח תסכים להחתים אותי על ביטוח בריאת? או שאין טעם אפילו לנסות.

29/03/2005 | 04:15 | מאת: יריב אבני

נטליה שלום. האם מדובר בהפרעת אכילה כגון אנורקסיה או בולמיה? במידה וכן, חברות הביטוח מקטלגות הבעיה לנושא "נפשי" בד"כ. סביר להניח שידחו מביטוח, אך הופתעתי בעבר מתשובות החברות. כדאי לנסות בכל זאת. גם אם תסכים חברת הביטוח לבטח, היא תחריג ( לא תבטח) את הבעיה הרפואית הקיימת וכל השלכה שיש לה במישרין או בעקיפין. תוכלי לפנות אליי ישירות תוך צירוף מסמכים רפואיים המבהירים את מהות הבעיה ואני אנסה לעזור ולברר לך האם בכלל ניתן לבטח. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל