ביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

14/11/2004 | 15:32 | מאת: אביעד

שלום אני עברתי תאונת עבודה שהוכרה ע"י ביטוח לאומי. הוכרה לי נכות זמנית של 15% ולאחר ניתוח שעברתי הוכרה לי נכות זמנית של 100% למשך 3 חודשים מאחר ולא עבדתי לאחר הניתוח(נכה ניזקק). שאלתי היא ואם וכאשר תקבע לי נכות צמיתה האם ינוכה לי התשלום שקיבלתי עבור 100% בנוסף לסכום שינוכה לי עבור התשלום שקיבלתי עבור 15% נכות זמנית? בתודה מראש אביעד

14/11/2004 | 17:54 | מאת: אייל קרמר

שלום אביעד, מצ"ב הפנייה לאתר של ביטוח לאומי לחלק שמדבר על נפגעי תאונות עבודה http://www.btl.gov.il/btl_indx.asp?name=pig_aboda&type=g סוג הפיצוי וגובהו שיגיע לך תלוי בגובה אחוזי הנכות הסופיים שייקבעו לך. החלמה שלמה ומהירה.

21/11/2004 | 19:08 | מאת: יריב אבני

אביעד שלום. היות ואינני יודע את התשובה, אמליץ לך לפנות ישירות בשאלתך לביטוח לאומי, לסניף המטפל בתביעתך או לפורום העוסק בתאונות עבודה ופיצויים בגינן. איחולי בריאות יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל