חיסון אבעבועות רוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

27/10/2004 | 22:35 | מאת: קרן

שלום, אחותי בת 18 מעולם לא קיבלה חיסון נגד אבעבועות ולא חלתה במחלה אף על פי ששהתה במחיצת אנשים החולים במחלה. הרופאה בקופת חולים טוענת שאולי יש לה חיסון טבעי למחלה. שאלותי: 1 האם יכול להיות שיש לה חיסון טבעי? אני המלצתי לה להתחסן למרות הכל הרי המחלה היא מאד מסוכנת רציתי לדעת מה דעתך? המון תודות, קרן

28/10/2004 | 05:33 | מאת: אייל קרמר

שלום קרן, שאלתך אינה קשורה לביטוח. אנא הפני שאלתך לפורום "מחלות ובעיות" שם ידע רופא מקצועי להשיב לך.

01/11/2004 | 15:59 | מאת: יריב אבני

קרן שלום. אינך בפורום הנכון, נסי לחפש פורום העוסק בחיסונים או במחלות. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל