צריך לעדכן את חברת הביטוח על ביקור במיון לפני יציאה לחול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

07/06/2019 | 11:27 | מאת: בן

שלום, אני טס עוד שבועיים לחו"ל, והוצאתי ביטוח נסיעות לפני חודש וחצי, כשהזמנתי את הכרטיס. השבוע נאלצתי לבקר במיון, בגלל - מה שהבסוף התברר - התייבשות. אני צריך לעדכן את חברת הביטוח על זה שביקרתי במיון? הם יכולים לדעת שביקרתי במיון?

שלום בן, יש לעדכו את חברת הביטוח בהתאם. בוודאי שיש אפשרות לדעת. יחד עם זאת, אם מדובר על התייבשות בלבד, לדעתי המקצועית זה לא אמור לשנות שום דבר מבחינת הכיסוי או תנאי הקבלה המקוריים כפי שרכשת לפני חודש וחצי. בברכה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל