ביטוח לחו"ל במחלה כרונית ללא טיפול - מעקב

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

02/05/2019 | 11:40 | מאת: קרן

שלום , אמי בת 70 טסה ל14 יום , היא חולה בCLL ( לוקמיה לימפוציטית כרונית) מאובחנת כ10 שנים ורק במעקב המטולוגי ללא כל טיפול . האם עליה לשלם כיסוי מיוחד בגלל זה ? מה צריך לעשות בכדי לוודא שתהיה מכוסה בצורה הטובה ביותר כששוב מדגישה היא לא מקבלת כל טיפול למחלה אלא רק מעקב רפואי בבדיקות דם . תודה

שלום קרן, אכן יש לרכוש כיסוי מיוחד למחלה אם כי מאחר וההתייחסות למחלה היא כאל מחלה כרונית ולא מחלה ממאירה, התוספת בפרמיה לא אמורה להיות משמעותית . בהצלחה ונסיעה טובה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל