ביטוח לאחר ניתוח הסרת גידול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

22/04/2019 | 22:00 | מאת: יונית

שלום ,לפני כחודש עברתי הסרת גידול סרטני מהמעי הגס ,אינני מקבלת טיפולים או תרופות כלשהן ,ומצבי הבריאותי תקין האם אוכל לטוס לחופשה לחן"ל באוגוסט?

שלום יונית, לשאלתך המקורית אם תוכלי לטוס - אני רק יכול לאחל לך מכל הלב שתוכלי לטוס. אבל אינני יודע את העתיד :) אני מניח ששאלתך מכוונת יותר להאם תוכלי לרכוש ביטוח נסיעות לחול לקראת חופשה מתוכננת לאוגוסט בהנחה ומצבך הבריאותי התקין- לשאלה זו התשובה היא חד משמעית כן. ככל שלא יהיה שינוי במצבך הבריאותי , לא תהיה בעיה לרכוש ביטוח נסיעות לחול. רק בריאות וחג שמח רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל