ביטוח רפואי לחול לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

06/03/2019 | 16:33 | מאת: דני

עברתי ניתוח מעקפים לפני כחודש ובעוד כ 3 שבועות אני מתכנן לטייל בסקוטלנד(הטיול תוכנן קודם לידיעה בצורך בניתוח מעקפים). לציין שאני מרגיש מצויין.. האם ניתן לעשות ביטוח רפואי לתקופה בה אהיה בסקוטלנד?

שלום דני, ראשית אני שמח לשמוע שאתה מרגיש מצויין, שכן תקופת החלמה מלאה מהליך כזה היא כ 3 חודשים. כיום ישנן חברות ביטוח שונות היודעות לתת מענה לשאלתך ולבטח לאחר הליך רפואי. יחד עם זאת, הדבר תלוי ברופא המטפל. ככל שהרופא המטפל מתיר לך לבצע את הפעילויות הנדרשות במסגרת תכנון הנסיעה שלך לסקוטלנד ומאשר בכתב שאין מניעה מפעילות כזו או אחרת כמתוכנן, החתמים הרפואיים של חברות הביטוח אמורים לדעת להתמודד עם זה ולהציע תכנית ביטוח. אני כבר אציין כי אם וכאשר, עלות הכיסוי (הפרמיה) ככל הנראה תהיה גבוהה לאור סמיכות הטיפול והנסיעה. בהצלחה רן

דני, אציין עוד פרט חשוב - הכיסויים של ביטול נסיעה, אם חס וחלילה תיאלץ לבטל את הנסיעה לאחר רכישת ביטוח, לא יהיו בתוקף אם ביטול הנסיעה הוא כתוצאה ממצב ישיר או עקיף לניתוח מעקפים (או הפרעות קרדיוווסקולריות ) .

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל