דווח על אישפוז לאחר רכישת פוליסה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

03/03/2019 | 13:03 | מאת: משה

שלום רב לאחר רכישת פוליסת ביטוח נסיעות בפספורטכארד, אושפזתי ל 48 שעות בגלל אבנים בדרכי השתן. טופלתי ושוחררתי למעקב והמשך טיפול רופא מטפל, כרגע לכאורה הכל חזר לקדמותו. הנסיעה לחו"ל יוצאת לפועל. האם עלי לדווח לפספורטכארד? אם כן, האם יבטלו לי את הפוליסה ויפצו אותי או שיש מצב לבטח גם את הנושא הזה ? אני משלם כבר החמרת מצב קיים לגבי סכרת

שלום משה, ראשית - גילוי נאות : דיוידשילד, החברה בה אני מועסק, הינה חברת האם של פספורטכארד ומשכך, נהלי החיתום הרפואי ותנאי קבלה לביטוח בפספורטכארד מוכרים לי היטב. לעניין - בוודאי שיש לדווח לחברה. יהיה עליך להמציא סיכום מחלה או סיכום מעקב על מנת לאפשר שקלול מחדש של הסיכון הביטוחי. אם הכל תקין, אין שום מניעה להתאים לך כיסוי על מנת שתוכל לצאת לחו"ל כמתוכנן. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל