אירוע מוחי עקב נסיעה לחול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

18/10/2018 | 19:40 | מאת: נטלי

שלום, לפני כחודשיים אני ובעלי נסענו לחופשה בחו״ל. לפני שנסענו עשינו ביטוח נסיעות בפספורט קארד. הטיול עבר כהלכה ויום לאחר שחזרנו מהטיסה (24 שעות אחרי) בעלי קיבל אירוע מוחי כאשר בעקבותיו מאושפז עד היום בשיקום. שאלתי היא, האם יש מקום לתבוע את חברת הביטוח מאחר והאירוע התרחש בסמוך למועד החזרה? אשמח לתשובה מהירה תודה רבה

שלום נטלי , התשובה היא לא. אין קשר בין האירוע לבין הביטוח שהיה לך. מרגע חזרתכם לארץ נותק הקשר בין הכיסוי הביטוחי למצבכם הרפואי ואני מניח גם שפוליסת הביטוח הסתיימה עם חזרתכם ועל כן מדובר במקרה שאירע לאחר תום תקופת הביטוח. אני מאחל לבעלך החלמה מהירה ושלמה בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל