טיסה לחול לאחר צנתור והכנסת שני תומכים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

10/09/2018 | 02:33 | מאת: ירון

כמה זמן מבחינה רפואית צריך להמתין בין צנתור טיפולי והכנסת שני תומכים ללא סיבוכים עד לטיסה לחו״ל? האם יד הבדל בין טיסה קצרה (אירופה) לטיסה ארוכה (ארצות הברית). תודה

שלום ירון, בדרך כלל ההמלצה של רופאים תעופתיים היא המתנה בין 7 ל 14 ימים לאחר ההליך. באופן טבעי טיסה ארוכה יותר מהווה פוטנציאל סיכון גדול יותר. אני מציע בכל מקרה להתייעץ עם הרופא המטפל ולקבל גם את אישורו שכן האמור מעחה הינו מידע כללי בלבד שלא לוקח בחשבון משתנים אינדיבידואליים של כל מטופל ומטופל. בברכה. רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל