ניתוח שקדים באופן פרטי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

04/09/2018 | 17:23 | מאת: עומר

שלום נקבע לי ניתוח שקדים ברמבם. ברשותי ביטוח פרטי של הפניקס כיצד אני יכול לבצע את הניתוח באופן פרטי? איך ניתן לקבל רשימת מנתחים שעובדים עם הביטוח הפרטי של הפניקס? תודה עומר

שלום עומר, לא בדיוק הפורום הנכון, אבל אשמח לסייע. על מנת לעבור את הניתוח באופן פרטי יהיה עליך לבחור רופא מנתח (רשימת הרופאים נמצאת באתר של הפניקס תחת "איתור ספקי שירות". אתה גם יכול לבחור כל רופא אחר שלא עובד עם הפניקס אולם יהיה עליך לשלם השתתפות עצמית בהתאם). בד"כ ניתוחים פרטיים מבוצעים בבתי חולים פרטיים כגון אסותא, הרצליה מדיקל סנטר וכדומה. לאחר בחירת הרופא, תוכל לדעת גם עם איזה מבתי החולים הפרטיים הוא עובד ובהתאם לזאת להעביר את כל המידע להפניקס לשם קבלת אישור. אגב, אם הרופא נמצא ברשימת הרופאים של הפניקס, הוא ממלא את הבקשה לאישור על מסמכים ייעודיים של הפניקס שאמורים להימצא ברשותו . בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל