קיצור/ ביטול נסיעה לחולה כרוני

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/07/2018 | 17:27 | מאת: רחל

שלום, בעלי עבר אירוע לב וצנתור לפני 6 שנים ומאז מקבל טיפול תרופתי בלבד. רכשתי פוליסה בפספורד קארד ונאמר לי שיש כיסוי למקרה ביטול אם לא היה מאושפז בחצי שנה אחרונה, בפניה לשירות לקוחות אמרו לא מכוסה. מה נכון, למי להאמין ? במידה והתשובה שלילית האם יש חברת ביטוח שנותנת כיסוי למצב זה? תודה

שלום רחל, ההגבלות לביטול נסיעה תלויות בהליך החיתום הרפואי שבוצע במהלך הרכישה. אם הוא יציב, ללא שום שינוי במצבו הרפואי וענה על השאלות הרלוונטיות בהליך המכירה בתשובה שלילית (לעניין שינויים במצבו הרפואי) אני מניח שלא ניתנו הגבלות מיוחדות ועל כן הכיסוי לביטול מתקיים על פי הוראות הפוליסה (מומלץ לקרוא את הפוליסה או לפחות את החלק הרלוונטי לכיסוי באתר החברה). אם ניתנו הגבלות מיוחדות, הרי שמבלי לדעת מה הן, לא אוכל לתת תשובה מלאה. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל