מה נכלל בהגדרה ספורט אתגרי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

17/05/2018 | 16:22 | מאת: ויקי

שלום רב, מה נחשב לספורט אתגרי בחול? האם כל פעיולת? מה קורה במקרה והפציעה קרתה בזמן שימוש במתקנים של לונה פארק/ פארק מים/ פארק חבלים / החלקה על הקרח הדברים " הרגילים" שבדרך כלל כלולים כחלק מהטיול בחו"ל. תודה רבה

שלום ויקי , ברמה העקרונית כל חברת ביטוח צריכה לפרסם באתר האינטרנט שלה (או גם בפוליסות הביטוח) את רשימת הפעילויות שנחשבות כספורט אתגרי. הפעילויות שציינת בדרך כלל אינן נכללות תחת ספורט אתגרי. יחד עם זאת, הכי נכון והכי פשוט הוא לשאול בחברת הביטוח בה הינך מתכוונת לרכוש את הביטוח, מה ההתייחסות לפעילויות המתוכננות ולבדוק באתר האינטרנט של אותה חברה את רשימת הפעילויות הכלולה. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל