ביטוח לציוד רפואי לנסיעות לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

05/01/2018 | 16:48 | מאת: פסח

שלום רציתי בבקשה לשאול אם מבטחים מחולל חמצן ,וכסא גלגלים ממונע המשמש כמובן כרגליים לטיול לחו"ל ,מחולל אני לא משתמש בו באופן קבוע אבל לפעמים אני זקוק למעט חמצן ,וזה לא מחלה כרונית ואני לא במעקב אך מידי פעם צריך ואני לא רוצה לקחת צ'אנס ולנסוע בלי .תודה מראש

שלום רב, ראיתי גם את השאלה שלך בתגובה לשאלה אחרת ואתייחס כאן גם לעניין הניתוח. באופן עקרוני, כפי שאני מציין תמיד בפורום הזה - אם הרופא המטפל מאשר לך לטוס לאחר הניתוח (ואני ממליץ לבדוק זאת עם הרופא המטפל כבר עכשיו שכן יש ניתוחים שלאחריהם יש איסור על טיסה מעצם השפעת לחצי הטיסה על האזור המנותח), ניתן למצוא לכך פתרון ביטוחי. זה יבוא לידי ביטוי בפרמיה גבוהה יותר וכיסוי מיוחד למצב , אבל פתרון קיים. בקשר לציוד הרפואי (מחולל החמצן או הכ"ג ממונע ) - לצערי, ככל הידוע לי, כיום אין מענה לכך בפוליסות הביטוח השונות. לכל היותר הציוד הנ"ל יכול להיחשב ככבודה אולם אז תקרות הכיסוי הן בהתאם לנקוב בפוליסות השונות ואינן מספיקות לכיסוי במקרה של גניבה/ אובדן או נזק. אולם גם אז זו החלטה של חברת הביטוח אם לכלול את הציוד הרפואי במסגרת הכיסוי לכבודה או לא. אאחל לך הצלחה בניתוח, החלמה מהירה ונסיעה מהנה בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל