ביטוח נסיעות ופריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

11/08/2017 | 19:33 | מאת: רבקה

לפני כשלשה חדשים היה לי התקף של כאבי גב ובבדיקת ct אובחנו בלט ופריצת דיסק. מאז חזרתי לתפקוד רגיל. ועתה אני עומדת לצאת לחו"ל לטיול שכולל רכיבה על אופניים. נא עצתך בקשר לביטוח הרצוי לנסיעה, כך שיתן את מירב הכיסוי האפשרי. תודה, רבקה

שלום רבקה, למעט במקרים מאוד ספציפיים , אינני נוהג להמליץ על ביטוחי הנסיעות, אלא על הפעולות שיש לעשות על מנת לודא כי הכיסוי שניתן לך מספק. במקרה כמו שלך כל מה שצריך לעשות הוא להצהיר על המצב הרפואי אותו הזכרת ועל אופי הטיול (לרבות איזה סוג של רכיבת אופניים) ולשאול את השאלה בצורה מאוד ברורה (וכמובן לקבל תשובה ברורה וחד משמעית) - האם החמרה של הבעיה הגב כתוצאה מפעילות בטיול תכוסה(?). אגב, ללא שום קשר לביטוח, שאלות למחשבה - האם לאור מצבך הרפואי את מסוגלת לבצע פעולות כפי אלו המתוכננות בטיול ? האם הרופא המטפל אישר את הפעולות ? לעיתים מרוב שאנו לא רוצים לוותר על טיול שתכננו זמן רב (או על חלק ממנו) אנחנו מחפשים את הפיתרון בביטוח. ביטוח הוא למקרה לא צפוי, ואם את צפויה להחמיר את הבעיה שלך על רקע פעולות מסויימות בטיול, המלצתי החברית היא לוותר על הפעילויות הללו. טיול מהנה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל