ביטוח נסיעות למושתלי כבד

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

10/07/2017 | 18:48 | מאת: אביב

אנו מתכננים טיול לארה״ב עם ילדה מושתלת כבר שנתיים וחצי שלא סובלת משום סימפטומים מיוחדים לאחר ההשתלה פרט לנטילת תרופות קבועות. האם צריך להצהיר באופן מיוחד על קרוז של 5 ימים לקריביים? בנוסף, אם נחליט על טיול של יומיים בקובה, זה משהו שנחשב יעד מסוכן מבחינת הביטוח?

שלום אביב, לכל חברת ביטוח יש את הנהלים שלה ואת הפרמטרים החשובים על מנת להתאים את סוג הביטוח לסוג הטיול. לפיכך יש להזכיר את כל מרכיבי הטיול ולרכוש את הכיסוי המתאים לסוג הטיול . כך באותה מידה אם מתוכנן ספורט אתגרי, או אולי השכרת רכב וכדומה - חשוב שחברת הביטוח או סוכן הביטוח יהיו מודעים לכך . למיטב ידיעתי קובה לא נחשבת ליעד מסוכן ואין איסור נסיעה לקובה. בברכה וטיול מהנה , רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל