הבדל כספי בין שתי חברות ביטוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

10/05/2017 | 15:36 | מאת: ביטוח לחולת סרטן

אני אונקולוגית כשמונה חודשים לאחר ניתוח בסיום טיפול ביולוגי נוטלת כדורי פרמה.שלחתי אישור רפואי לשתי חברות ביטוח.האחת דורשת 21$ ליום ביטוח עם כיסוי של 50.000 והחרגה של אי פיצוי עבור קיצור השהיה בחו"ל לי ולמלווה וכןאי מתן תשלום עבור המשך טיפול בארץ. השניה דורשת כ-5$ כיש פיצוי עבור קיצור השהות. מה הסיבה להפרש הגדול? באיזו לבחור

שלום רב, הדבר היחיד שאני ממליץ הוא לבחון היטב את הכיסוי המוצע והאם אכן מתקיים כיסוי להחמרה של המחלה . חשוב לשים לב האם מדובר על ביטוח המכסה החמרה של המחלה בעת השהייה בחו"ל או בביטוח רגיל שרק מאפשר לך לרכוש אותו על אף מחלתך אבל בפועל אינו כולל כיסוי להחמרה במחלה. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל