ביטוח נוסעים לאחר DVT

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

03/05/2017 | 12:05 | מאת: ציפי

שלום בעלי סובל מקרישיות יתר ולאחר טיסה ארוכה הופיע אצלו DVT. הוא מטופל במדללים והקריש נמצא במגמת קיטון. כיום לאחר 4 חודשים ,הרופא אישר לו לטוס טיסות קצרות.האם יש צורך בביטוח רפואי מיוחד או הביטוח הרגיל מכסה אותו? תודה

שלום ציפי , הפוליסות הרגילות אינן מכסות מצב רפואי קודם ולפיכך יש לרכוש כיסוי (הרחבה) ייעודי בהתאם למצבו הרפואי של בעלך. יש להציג בפני חברת הביטוח את המידע הרפואי ואת אישורי הטיסה מהרופא ולוודא כי הנכם רוכשים הרחבה המכסה החמרה במצב רפואי קודם בהתאם למידע שצירפתם. בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל