החברה הטובה ביותר מבחינת החזר במקרה של ביטול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

02/04/2017 | 17:37 | מאת: חיה

נרשמתי לטיול בחודש יולי17הכולל שייט לקנדה ואלסקה שעלותו הכוללת כ5000 דולר. במקרה של ביטול מסיבות מוצדקות מהו החזר עבור ביטול מוצדק. מצד אחד בוחרים את החברה לפי סכומי הכיסוי בזמן השהות. אבל מצד שני אם מבטלים את הטיול שבועיים לפני הטיול כבר חייבים לשאת בהפסד של אלפי דולרים ועשרה ימים לפני לשאת בכל העלות. איזה חברת ביטוח נותנת מענה טוב יותר למקרה ביטול. והאם יש חברה שהיא עדיפה מבחינת ביטול וגם מבחינת תנאי כיסוי בעת הצורך בחול. תודה מראש על התייחסותך

שלום חיה, ככלל, אינני נוהג להשוות בין החברות השונות או להמליץ באופן ספציפי על חברה מסויימת. יחד עם זאת , שתי עצות לי אלייך : 1. כל חברות הביטוח מפרסמות באתרי האינטרנט שלהן את מרכיבי הכיסוי ותקרות הכיסוי אותם הן מציעות. תוכלי להתרשם הן מהכיסוי הרפואי והן מהכיסוי של ביטול נסיעה . 2. לא מן הנמנע שבמידה ועלות הטיול גבוהה יותר מתקרות הכיסוי שמציעות חברות הביטוח, יהיה עליך לרכוש שני ביטוחים או יותר בחברות שונות ובכך להגדיל את תקרת הכיסוי עבורך. במקרה כזה תוכלי לתבוע כל אחת מחברות הביטוח על חלק ממרכיב הנזק. בהצלחה

02/04/2017 | 22:19 | מאת: חיה

תודה על תשובתך אני מבינה ממנה שאפשר לתבוע 2 חברות על אותה נסיעה במקרה של ביטול או בנושאים אחרים ואפשר לקבל החזר משניהם על אותו סעיף?. יש לי משהו נוסף לשאול לגבי רכיבי התוספת לביטוח הבסיסי אם מדובר בשייט באוניה לאלסקה וטיול יבשתי האם התוספת היחידה לביטוח הבסיסי היא חילוץ. אין כאן בשייט באוניית נוסעים גדולה נושא של ספורט אתגרי?

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל