ביטוח מעל חצי שנה בחו"ל לאחר הרחבה בעת השהייה שם

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

21/03/2017 | 12:46 | מאת: הדס

האם כל חברות הביטוח לא מבטחות נוסע לחו"ל שמעוניין להרוויח את הביטוח בעת השהייה בחו"ל למעל תקופה של חצי שנה?

21/03/2017 | 12:48 | מאת: הדס

להרחיב*

שלום הדס, נכון להיום הנוהג הוא שאכן חברות הביטוח לא תמיד מאריכות את הביטוח למי ששוהה בחול ותקופת הביטוח תמה. חלקן אכן לתקופה של עד חצי שנה וחלקן לעיתים לתקופה יותר ארוכה, בהתאם לנהלי העבודה של כל חברה. אגב, המפקחת על הביטוח הוציאה לאחרונה הוראות חדשות המחייבות חברות ביטוח להאריך את תקופת הביטוח למי ששוהה בחול אולם בכל מקרה הארכה כזו הינה עד לתקופה המקסימלית שקבעה חברת הביטוח בפוליסת הביטוח . ההוראות תיכנסנה לתוקף בקיץ הקרוב. אני מציע לבצע בדיקה מול חברות הביטוח השונות . בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל