ביטוח נסיעות חו"ל לחולי סרטן

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

20/01/2017 | 11:59 | מאת: צביקה

שלום, במאי 2016 לאבי בן 69 התגלתה לימפומה במוח שטופלה בכימוטרפיה (Methotrexate , Cytosar , Mabthera). טיפול הסתיים בסוף דצמבר 2016 עם תוצאות טובות. כנראה כהשלכה מהטיפול עבר באמצע דצמבר צינטור שעבר בהצלחה. ממשיך לקבל Plavix, Aspirin, Insulin, Jardiance. מצבו כללי טוב. אמי בת 68 עברה בדצמבר ניתוח להסרת סרקומה באיזור בית השחי ועדיין לא נקבע לה שום טיפול. רציתי לשאול אם עם כל ההסטוריה היחסית טרייה יש טעם לפנות לחברות ביטוח לגבי פוליסות ביטוח חו"ל לכמה ימים או עם הרופאים מטפלים מאשרים, זה נהיה עניין של כסף בלבד.

שלום צביקה , ניתן לרכוש ביטוח נסיעות לחול גם כאשר מדובר על אירועים רפואיים שחלפו לאחרונה . כל שנדרש הוא אישור מרופא מטפל של כל אחד מהם אשר מאשר להם לטוס. כפי שציינת , אם המצב יציב מדובר על פרמיה בסופו של דבר , אולם שים לב בבקשה שלא לרכוש הרחבה רגילה למצב רפואי קודם. הרחבה זו אינה כוללת כיסוי למצבים רפואיים שחלו בחצי שנה האחרונה . חשוב מאוד לרכוש הרחבה למצב רפואי נוכחי ושטופל גם בחצי שנה האחרונה. חברות המוכרות בוודאות את הכיסוי הנדרש הן פספורטכארד, מגדל ואולי גם תוכל למצוא כיסוי בחברות הביטוח האחרות לבסוף אאחל להוריך בריאות ואריכות ימים , טיול מהנה . בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל