כאבים ברגל

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

05/06/2008 | 23:17 | מאת: יפעת

שלום, אני בת 34, ורצה בפארק כחצי שעה-שעה 4 פעמים בשבוע. התחלתי לפני 3 שבועות. לםני רק עשיתי ספינינג. אני רוצה לרוץ מרתון באוקטובר. לאחרונה החלו כאבים ברגל, קצת מעל הברך, באזור הפנימי, מתחת למקרבים. לעיתים זה מגיע לכדי דקירה. התחלתי לצלוע עם זאת אני משתדלת לא להפסיק לרוץ. מה עליי לעשות על מנת ש(א') אוכל להמשיך בפעילות הספורטיבית ו(ב') יעברו הכאבים. בתודה. יפעת.

07/06/2008 | 15:13 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום יפעת. כנראה שהרגל שלך מאותתת לך שהמאמצים הפיזיים שאת חשופה להם, הם יותר מידי למה שהיא מסוגלת לשאת. חוץ מזה, להגיע לרוץ מרתון תוך מספר חודשים, ללא רקע ספורטיבי קודם, נראית משימה מוגזמת. לצערי אני חושש שאת מפתחת שברי מאמץ בירך. לכן, לכי לקרוא בגוגל על שברי מאמץ בהצלחה.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל