כאבי גב בזמן הליכה קצרה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

24/03/2008 | 20:57 | מאת: מישל

שלום ד"ר. אני מיתאמן מספר שנים, הייתה לי עקמת בילדותי שרובה עברה ולא הפריעה לי כלל כבר כמה שנים, התחלתי ליפני חצי שנה שימוש בטסטסטרון אננטאט ומטאנדרוסטנולון(דיאנבול) למטרות פיתוח גוף ולאחר מספר שבועות התחילו כאבי גב שפשוט אי אפשר לתאר ואני אחד שמכיר טוב כאבי גב.כאבים אלה באים ברובם לאחר הליכה של דקות ספורות בלבד. לאחר כ200 מטר הכאב כבר הופך לבילתי ניסבל. לאחר שניסיתי כל אפשרות ברפואה קונבנציונלית החלטתי ללכת לכירופרקטור ובאותו זמן גם סיימתי את השימוש בסטרואידים. הכאב עבר מהר והכירופרקטור אמר שהבעיה היסתדרה וחזרתי להיתאמן כימעט כרגיל, ליפני כשבועיים חזרתי לקחת סטרואידים (סוסטנון ומטאנדרוסטנולון) ולאחר כמה ימים בלבד התופעה התחילה לחזור וכעת היא כבר ממש החמירה. אני רוצה לדעת מדוע זה קורה כי זאת לא תופעת לוואי מוכרת ואיך אני מטפל בזה סופית. היום גם ביקרתי אצל אנדוקרינולוגית שאינה מכירה כלל את סוגי הסטרואידים למרות שהם משווקים בבתי מרקחת.

25/03/2008 | 21:24 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום מישל. כנראה שיש לך בעיה בגב תחתון אשר מיד מתפרצת כאשר אתה נוטל את הסטרואידים. קיימת אפשרות שהדיסק הבין חולייתי פשוט "מתנפח" מהסטרואידים. אני מבין שאתה לא לומד את הלקח ואתה מתעקש להמשיך עם הזבל הזה. אז לצערי אין לי איך לעזור לך.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל