כאב בכתף לאחר שחיה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

15/04/2007 | 14:12 | מאת: איתי

בשבוע שעבר שחיתי לאחר כ-20 יום של הפסקה מפעילות גופנית (אני בכושר טוב), ביחס לפעמים קודמות התאמצתי בשחיה ולאחר מכן החל כאב בכתף ימין. הרגשתי כי זה נבע מהמאמץ של היד במהלך החתירה. היום (15/4) שחיתי שוב (חתירה וחזה), השתדלתי לא להפעיל לחץ, ועדיין הרגשתי את הכאב גם כעת, לאחר השחיה. בהנחה שהכאב נבע מהשחיה האם עלי ללכת להבדק מיד אצל רופא או פשוט לנוח מספר ימים מהשחייה ולבחון זאת לאחר מכן ? תודה מראש

16/04/2007 | 13:08 | מאת: איתי

היום, יום לאחר השחיה האחרונה, הכאב פחת. חושש שהכאב יחזור לדוג' אם אשחה שוב מחר.. שאלה נוספת, איך יודעים מתי יש דלקת בכתף ? האם היא נובעת מפעילות כגון זו ? שוב תודה

16/04/2007 | 16:14 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום איתי. לאלה ששוחים הרבה יש לעיתים דלקת או צביתה פנימית של הקופסית הנקראת SWIMMER SHOULDER. בכל מקרה לדעתי זה לא המקרה שלך, מאחר וזה משהו שהתפתח ממש עכשיו. לכן, תנוח מספר ימים, תבצע תרגילי מתיחות, משחה מקומית, ואחרי שתחזור לשחות - בצע זאת בהדרגה. בהצלחה.

16/04/2007 | 20:02 | מאת: איתי

תודה, איזו משחה למרוח ?

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל