אבחון מיפוי עצמות- כף רגל שמאל עליונה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

16/09/2016 | 10:57 | מאת: ספורטאי

הי לחברי הפורום מה אומר האבחון הזה? מיפוי עצם כל גופי: MCI 25 TC-MDP: הזרקה סיבת הפניה : כאבים בכף רגל שמאל. ממצאים : קליטה מוגברת של החומר באזור טרסו- מטטרסלי שלישי או רביעי כף רגל שמאל ובצורה קלה יותר באזור מפרק טרסו מטטרסלי חמישי כף רגל שמאול, הממצאים יכולים להתאים למצב לאחר טראומה או שבר מאמץ. הדגשה קלה דיפוזית בקליטה בברך השמאלית, יכול להתאים לתהליך דלקתי או נזק מאמץ שחיקה. אין לראות ממצאים חיובים נוספים בעצמות השלד. ממצא לוואי: איחור בפינוי החומר מהאגן הכליה השמאלית

שלום רב! אין צורך להסביר את האותיות הלטיניות שכתבת זה חומר הזריקה על מנת שיראו יותר טוב את המיפוי. ניתן לראות שהאיזור של כף רגל שמאל מאצבע 3-5 פגוע. ממליץ לך להגיע/להזמין מעבדת הליכה אצלנו שתראה למה כל הכאב נוצר. בתקופה הקרובה מומלץ מדרסים ונעליים רחבות ובעלות רוקר גבוה כגון נעלי ספורט. ליעוץ נוסף: ניר באבו אורטוטיסט בכיר ומנתח מעבדת ביומכניקה 0509705544 או 0722111560

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל