האן יש ניתוח לתיקון פלטפוס?

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

22/08/2016 | 19:51 | מאת: שם

שלום, אני בן 17 ויש לי פלטפוס קשה מאוד, אחרי עמידה או הליכה של 10-15 דקות והלאה מתחיל כאב שרק הולך וגדל שלבסוף אי אפשר לעמוד על הרגליים. וכל זה עם מדרסים כמובן שקניתי ב2000 ש"ח שאמורים לעזור לי, אבל לא עוזרים אולי מקלים ממש קצת על הכאב. אז השאלה שלי היא אם יש ניתוח לטיפול פלטפוס רציני ? ואיך הוא מתבצע? תודה רבה מראש.

אין צורך בניתוח- מדרס נעל נכונה ואולי תומך קרסול יקלו. זה שעשו לך מדרס ב 2000 ש"ח לא אומר שהוא מדרס נכון. גם רכב בלי גלגלים לא שווה כלום אזי לנעליים יש משמעות אדירה בבעיית כמו שלך. מוזמן לפנות אלי להמשך יעוץ לטיפול שיקל. ספורטופד ניר באבו- 0722111560 או 0509705544

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל