צוואר תפוס

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

20/05/2016 | 05:59 | מאת: קרן

שלשום קצתי עם כאבי צוואר קלים שמתי תרסיס של פרסקינדול עזר הרגיע לי את המקום אחר הלכתי לעשות פן באותו יום למחרת קמתי עם כאבי צוואר איומים אני לא יכולה להזיז את הצוואר כאבים איומים שמתי מהתרסיס ועזר לי מאטד הקל לי על הכאבים אבל בלילה זה החמיר עוד פעם ממה קורה כזה דבר צוואר תפוס ? יש לי בעיה בגב התחתון יכול להיות שזה מהגב התחתון האם יש קשר בכלל ?

בהחלט יש קשר בין צוואר לגב תחתון-מערכת העצבים (המכונה זנב הסוס בשל צורתה ממוקמת גם בראש וגם בגב התחתון). היות וכך שווה בדיקה אצל אורתופד עמוד שדרה. בכבוד רב ניר באבו -0509705544 ספורטופד

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל