עקמת ובעיות בכף רגל

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

30/01/2016 | 16:00 | מאת: דני

שלום אני בן 18 עוד שבועיים מתגייס יש לי פלטפוס ברגל שמאל ועקמת האם זה קשור אחד לשני ?אני מרגיש שרגל שמאל קצרה יותר בטח בגלל זה ומה הפתרון לזה קניתי זוג מדרסים לפי מידת גבס בהטבעת ספוג אבל עדיין הרגשתי את זה אז הוא שם לי הגבהה ברגל שמאל של 2 סמ אבל יש כאבים בכף הרגל הזאת כי הוא הגביהה רק בעקב הוא דיבר משו על מדרס איכותי אחרי זה אז רציתי לשאול מה הפתרון לבעיה שלי? כתף שמאל גבוה מימין כאב בגב תחתון רק בצד שמאל איזה מדרסים אני צריך ובקשר להגבהה וזה מה צריכים לעשות לי במדרסים . תודה מקווה שתעזור אני כבר התייאשתי מכל העניין הזה

ראשית צריך לאבחן מהיכן הקיצור נובע-שנית לא עושים הגבהה רק בעקב זה מכניס את הרגל למנח לא נכון שלישית- מוזמן לבדיקה אצלנו במעבדת הליכה ונאתר מהיכן הקיצור לתאום-0509705544 ניר ספורטופד

11/05/2016 | 22:18 | מאת: גיא

האמת לי היה קיצור ורק בספורטופד יקנעם איבחנו זאת

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל