שברי מאמץ

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

23/11/2015 | 07:48 | מאת: אור

שלום, לפני שנה אמרו לי שיש לי שברי מאמץ כי הייתי בכושר קרבי במשך שנתיים. השברים לא כאבו לי כל כך אבל כן הפריעו, היה לי שבר בכל רגל מתחת לברך וגם משהו בכף רגל. האורטופד הציע לי לקנות מדרסים ואני בטיפשותי לא קניתי. במשך השנה השברים לא כאבו לי יותר מדיי, נחתי במשך חודשיים ואז הכל היה בסדר יחסית בחודש האחרון התחלתי לעבוד בשתי עבודות, אחת באולם אירועים והשנייה במסעדה, בשתי העבודות אני הרבה על הרגליים וגם להרבה שעות ובקושי יושבת. לאחרונה השברים שלי התחילו שוב לכאוב אבל ממש ממש יותר משכאבו לי בעבר אני מגיעה למיטה ולא נרדמת מרוב כאבים קבעתי תור לאורטופד אבל זה רק עוד הרבה זמן. מה אני אמורה לעשות לבנתיים? תודה מראש, אור.

היי אור ראשית צריך להיות בטוחים שזה שבר מאמץ ולא "שיין ספלינט" היות ואז הטיפול קצת שונה. בשני המצבים צריך לשלב מדרסים וגם מנוחה וכמובן להשתדל בעבודה להיות כמה שיותר עם נעלי ספורט או נעליים בעלי רוחב רחב. יש אפשרות לחמם את המקום עם שמן פרפין או גינגר כי חום יעשה טוב למקום. לגבי סוג המדרסים ניתן להתייעץ עימי בנייד 0509705544 או דרך האתר WWW.SPORTOPED.COM

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל