כאבים חזקים מאוד בכף הרגל הקדמית

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

15/11/2015 | 12:45 | מאת: לידיה אבני

אני מבקשת להפנות שאלה לפורום. אני בדר"כ אשה בריאה ועוסקת בהתעמלות (לרוב פילאטיס ושחיה) אבל בשנה האחרונה אני סובלת מאוד מאוד מכאבים משתקים בכפות הרגלים הקדמיות (שאפילו הדורבנים שיש לי "מתגמדים" לעומת הכאב בכפות הרגליים). סובלת גם מחולשה של השרירים ברגליים בעיקר בצידי הרגליים. אחרי פעילות אפילו קטנה, אני מתעייפת בבחינת כאילו שעבדתי בשדה עם טורייה כל היום. בבדיקת CT של עמוד שדרה מותני רשום ש-הודגמה סקוליוזיס בינונית קמורה שמאלה. הודגמה הצרות של מרווח בינחולייתי עם שינויים ניווניים וואקוס פנומן בגובה L5-S1. זיזים ניווניים קדמיים קטנים לאורך עמוד שדה מותני. מוקד על שם שמורל קטן בחלק תחתון של גוף החוליה D11. נקבים נאורלים ללא הצרויות מלבד גובה L5-S1 בו הודגמו הצרות משמעותית של מקבים נאורלים. שינויים אטרוטים במפרקים פצטלים בגובה L5-S1. שינויים ניווניים במפקרקים סקרואיליאקלים. בקע דיסקלי מרכזי קטן עם סימני לחץ קל על השק הקלי בגובה L-4-L5. בליטה אחורית קלה בגובה L5-S1. אנא, אשמח לשמוע איזה טיפול מומלץ. תרופות / ניתוח. אשמח לקבל כל חוות דעת או ייעוץ. תודה רבה רבה, לידיה אבני

לגבי השאלות שאת מפנה אין בסמכותי המקצועית לייעץ לגבי תרופות וניתוח זה תפקידם של הרופאים אך לגבי כאבי השוקיים הייתי ממליץ לך על מדרסים עם הגבה קלה בעקבים ובעיקר נעליים רחבות . להמשך יעוץ מוזמנת WWW.SPORTOPED.COM 0509705544

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל