שחיקת נעליים.

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

21/09/2015 | 15:18 | מאת: רוןרון

בני בן18. עקב שחיקה מוגברת של הנעליים אני נאלצת בממוצע כל חודשיים לקנות לו נעליים חדשות. אני קונה נעליים איכותיות אך למרות זאת הסוליות נפרדות בחלקן או בשלמותן. עיקר העומס בהליכה שלו הוא על החלק הקדמי של כף הרגל. איזה סוג נעליים וסוליה מתאים לכף רגלו? תודה.

לפי המתואר ע"י ניתן לשאר שמנח כפות רגליו לא במצב תקין ולכן יש ראשית להתאים מדרסים נכונים לתיקון זווית העקבים ואז להתאים נעל נכונה לכף הרגל. הרבה אנשים לא יודעים אבל גם וקנית נעל חדשה זה לא אומר שהיא אכן כך ,כלומר יתכן וקנית אותה היום אבל היא יוצרה לפני שנתיים וזאת הסיבה להתפוררות הסוליה. כל חומר הוא בעל בלאי לכן חברות הנעליים עושות מבצעים על מנת שהנעל תתפורר אצלך ולא אצלם במחסנים. WWW.SPORTOPED.COM ניר באבו יועץ מקצועי כף רגל וגב 0509705544 פיסבוק : ספורטופד-ניר באבו- מעבדה אורתופדית ניידת

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל