מדרסים בגלל בעיות גב

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

17/09/2015 | 11:03 | מאת: נויה

שלום ניר אודה לך מאוד אם תסביר לי מה משמעות האיבחון, שינוים ספונדיליטים קלים עם היוצרות זיזים אחוריים ? צריך מדרסים בגלל דבר כזה?

שינויים ספונדילוטיים הם שינויים ברקמות השונות סביב עמוד השדרה, בדיסק הבין-חולייתי, או שינויים ניוונייים של החוליות עצמן. שינויים אלה מופיעים בחלק גדול מהאוכלוסייה מעל גיל 30, וניתן לראות אותם בצילום רנטגן. הם נגרמים בדרך כלל בתהליך ההתבגרות הטבעי של הגוף, לעיתים גם מאיזושהי סיבה פתולוגית. כשרואים שינויים ספונדילוטים בצילום רנטגן, זה לא בהכרח מצביע על בעיה. סימפטומים שיכולים להתלוות לספונדילוזיס (קשחת חוליות) הם כאבים בצוואר, ו/או שינויים נוירולוגיים. מובן שאם את סובלת מכאבים או משינויים נוירולוגיים מומלץ לגשת לרופא המטפל ולהמשיך את הבירור. לגבי הצורך במדרסים על מנת לפתור מהכאבים בעקבות בעיה זאת-אני לא חושב שהפיתרון זה מדרס WWW.SPORTOPED.COM פיסבוק- ספורטופד-ניר באבו-מעבדה אורתופדית ניידת 0509705544

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל