כאבים נוירופטיים בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

24/08/2015 | 13:12 | מאת: דנה

אני סובלת מכאבים מאוד קשים בכפות הרגליים. יש לי פגיעה עצבית וכאבים נוירופטיים (אלודיניה) כך שהכאב לא קבוע או אחיד, נודד במקומות שונים של כפות הרגליים, בעוצמות שונות, גם כשכף הרגל לא במגע עם שום דבר. כולל כאב שבא והולך באזור סביב העקב, אזור הקשתית ואזור הבהונות. אשמח לעצה. תודה

• אלודיניה- הופעת תחושה של כאב מגירויים שלא אמורים לגרום לכאב כך שאפילו גירוי קל על ידי רוח או בגד יכולים לגרום לתחושת כאב באזור הפגוע. • כאב המדמה תחושה של שריפה או צריבה חשמלית. • כאב חותך או דוקר. ב 19 שנותי בתחום נתקלי במספר אנשים שסובלים מזה אך לצערי אין לי את היכולת לעזור או לייעץ בנושא זה. מרביתם חיים עם הכאב ומחפשים רק את הכואב פחות.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל