שימוש בוולטרן ואדקס פורטה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

07/07/2011 | 20:05 | מאת: א

שלום אני בת 22 ויש לי דלקת ביד ימין ולאחר שלקחתי במשך 10 ימים כדורים נוגדי דלקת (ארקוקסיה) שלא עזרו התחלתי למרוח וולטרן 3 פעמים ביום (כבר למעלה משבוע). לאחר שפניתי שוב לאורטופד הוא המליץ לי לקחת אדקס פורטה 2-3 ביום. יש לי 2 שאלות: 1. האם לקחת 3 כדורים ביום זה לא מינון גבוה מידיי? או שזה אכן יזרז את ההחלמה? 2. האם זה בסדר להמשיך למרוח וולטרן בזמן נטילת הכדורים? ומה הזמן המוגבל לשימוש במשחה? תודה.

אני הייתי ממליץ לפני כל הכדורים והמשחות את המוצר הבא http://www.doctors.co.il/forum-1869 וקחי חברות טובות לא מהסוגים הפשוטים.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל