מתחתי את הרצועה הצולבת בברך ימין

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

05/07/2011 | 15:26 | מאת: הראל

לפני כשבוע וחצי במהלך משחק כדורסל מתחתי את הרצועה בברך ימין אחרי ביקור במיון אישרו שיש לי מתיחה ולא קרע והטיפול שאמרו לי הוא פשוט לשכב עם הרגל על כרית למשך שבוע טוב עבר שבוע וחצי ועדיין יש לי כאבים כשאני מנסה להזיז לכיוונים שונים את הרגל. כמובן שמערכת הרפואה לא ממש בשמיים כי הם קבעו לי פגישה למרפאת ספורט רק לעוד חודש! אני אשמח לשמוע ממי שמבין דבר איך אני יכול לשקם חזרה את הברך,האם יש כדורים שעליי לקחת ואולי תרגילים שאני צריך לעשות? תודה מראש

ראשית על מנת להקל כך אטופן או ארקוקסיה אבל רק לאחר התייעצות עם רופא משפחה/אורתופד. שנית פיזיותרפיה תעזור לך והייתי אפילו מקבע את הברך במגן ברך.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל