קרע בשריר

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

22/06/2011 | 11:57 | מאת: אבי

שלום רב אובחן אצלי קרע בשריר התאומים (כתוצאה מפעילות ספורטיבית) ע"י רופא במיון על בסיס מישוש ידני. החל טיפול הכולל מנוחה ,הרמת רגל,קרח ופיזיוטרפיה. הרגל נפוחה,הכאבים עם הזמן גדלים בעיקר בעת הורדת הרגל למטה(תחושה של לחץ עצום בלתי נסבל ברגחל ודקירות) מה פשר הכאבים בעת הורדת הרגל? תודה מראש

23/06/2011 | 19:31 | מאת: אבי

ד"ר שלום רב בהמשך לאבחון קרע בשריר התאומים בוצע לי us להלן תוצאותיו: הודגמו מספר המטומות גדולות בשליש הפרקסימאלי של ראש מדיאלי בשריר התאומים בגודל עד 4.7 ס"מ עם סימני רטרקציה פרוקסימלית של חלק מהשריר. ראש לטראלי וגיד אכילס הודגמו שמורים תמונה סנוגרפית של קרע קרוב לוודאי קרע חלקי גדול. שרירי השוק מעט עכורים ייתכן עקב התחלת תסמונת קומפרקמנט אודה להתייחסותך לתוצאות אבי

24/06/2011 | 09:15 | מאת: ד"ר צבי גורן

מאחר ורשום חשד לתסמונת המדור ( קומפרטמנט ), גש מייד להיבדק ע"י אורטופד - או במיון או במר"מ, כדי לשלול נמק ו/או נזק נוירולוגי או של כלי דם בשוק. מדובר במצב "חרום". רק אחרי שהכול יהיה בסדר בבדיקה ו/או בדיקת MRI תוכל להירגע.

24/06/2011 | 09:11 | מאת: ד"ר צבי גורן

קרוב לוודאי עקב זרימת דם מוגברת המצטברת באזור הקרוע. שים גם חבישה אלסטית על השוק, זה יעזור לך. תבקש גם לערוך בדיקת US.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל