STRESS INJURY

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

21/06/2011 | 13:56 | מאת: אביב

שלום, לא מזמן עברתי מיפוי עצמות והממצאים הם "הדגשה דלה בשליש אמצעי של טיביה שמאל ובמדה פחותה ימין." כלומר יש לי שברי מאמץ כמו שחשבתי אז כמה זמן אני צריך להיות במנוחה? מה הכוונה למנוחה כי כבר אמרו לי לנוח חודשיים אז האם מותר לי לרכב באופניים ולעשות תרגילים לרגליים שלא מערבים ריצה? לאחר פרק זמן המנוחה האם הרגליים שלי כמו חדשות או שצריך לחזור ולאמץ אותם בריצה בהדרגתיות? אני גם לפני הגיוס שלי וכנראה אגיע לאחת הסיירות שבצה"ל האם שברי המאמץ שלי ישפיעו עלי בעתיד? האם אני יכול לקחת תוספי סידן או משהו שיחזק לי את העצמות? ובנוסף תכננתי לצאת לטיול תרמילאות של שלושה ימים בארץ, האם אני צריך לבטל אותו או שהליכה רציפה לא תפריע להחלמה של הרגליים שלי? תודה רבה רבה מראש, אביב פיירטג

24/06/2011 | 09:09 | מאת: ד"ר צבי גורן

מנוחה של 6 שבועות. בהמשך, הרבה תרגילי מתיחות, חיזוק רגליים בחדר כושר. אירובי בהדרגה, כולל ריצות לאחור, לצדדים, דילוגים וספרינטים. סידן לא עוזר. אופניים בהחלט אפשר. גם הטיול.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל