הבנת בדיקת מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

10/06/2011 | 13:31 | מאת: ארז

בן 35 פעיל ספורטיבית שנים (כדורגל כדורסל וריצות), בשנים האחרונות לאחר משחק כדורגל שבועי הברך הייתה מתנפחת לממדי ענק ולאחר שבועיים חוזרת לעצמה וניתן היה שוב להתאמן אבל רק לרוץ. בריצות אין שום תופעה עם אימונים של שלוש פעמים בשבוע. ניסיתי במהלך השנים האחרונות לשחק מידי פעם ותמיד היתה אותה תוצאה - ברך נפוחה והשבתה לשבועיים. החלטתי לאחרונה לבדוק לעומק את התופעה על מנת כן לחזור לפעילות מעבר לריצות. צילום רנטגן לא אראה דבר ותוצאת מיפוי העצמות היא כדלהלן: "קיימת קליטה מוגברת דיפוזית בפרק הברך מימין בולטת במדור פטלו –פמורלי מימין. שאר השלד תקין.סיכום:קליטות מוגברות כנ"ל ככל הנראה על רקע שינויים ניווניים." אשמח לתגובות בענייו ןלעצות כיצד להמשיך את תהליך הטיפול. בברכה, ארז

17/06/2011 | 08:46 | מאת: ד"ר צבי גורן

לצערי בלי בדיקה קלינית וצילומים קשה לתת עצה. נראה שהפעילות שאתה עושה, הברך לא אוהבת.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל