התכווצות שרירים אדירה מעל חודש בגב +תוצאות סיטי

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

28/05/2011 | 10:47 | מאת: משה ש

אני סובל מכאבי גב אדירים בחודש וחצי האחרון שתוקפים בכל הגב , לפעמים בחלק עליון לפעמים בתחתון , חלק מהאורטופדים מעריכים שמדובר בהתכווצות שרירים חזקות. כל החוליות רשומות כתקינות ורק בסוף התשובה רשום "אי גרמי קן בכסל משמאל שצורתו מעודלת וקוטרו כ - 10 מ"מ , משמעותו קרוב לוודאי מינורית" מב הכוונה במשפט זה? מה ההמלצה או הנחיה או אם יש אפשרות סבירה לכאבי גב אדירים אלו ? האם מדובר אולי בבעיה נפשית גרידא? אטופן - לא עזר זריקת וולטרן - לא עזר בן גיי אדום - לא עוזר משככי כאבים לא עוזר אסיול - קצת עוזר נרדם רק עם ואבן יש אפשרות להקל , מה לעשות לדעתכם????? איך אי משחרר/משתחרר מהכאבים האדירים האלו? תודה.

01/06/2011 | 10:26 | מאת: ד"ר צבי גורן

המשמעות היא של ממצא אקראי ללא חשיבות קלינית. לגבי הכאבים, גש לרופא ותבקש בדיקת מיפוי עצמות מכוונת לגב.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל